360° kormánypöri

Na ez könnyű lesz! lassan mész vízszintbe teszed a pedálokat és jobb kézzel megfogod a bal markolatot (aluról) és csinálsz egy 180-at, utána meg a bal kezeddel megfogod a jobb markolatot és csinálsz egy 180-at.

bmxmen2008. febr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

tittyu98

haveromnak ollyan van és nagyon szar az a bringa
nehéz mint az állat

tucsii

roly98 szerintem ha lofty-t akarsz venii am mellesleg 20 kilógramm akkor inkább maradja a deszkánál mert egy lofty-nál még 1 semmi is jobb max leadni a vasba am én figyelmedbe ajánlom e1 bmx-et ami csak 35.000 forint a neve DHS Jumper 2005 nekem is ez van és nagyon jó és könnyű is .

de ezek a mondatok csak javaslatok te döntöd el mit akarsz :D

roly98

érdemes. nekem is deszkám van. azt én már inkább bmxeznék csak nincs. nekem BMX X200 LOFTY KÉNE HA VAN VALAKINEK VAGY TUDJA H HOL LEHET JOT VENNI AKK IRJON: gringo98@freemail.hu
ROly

fufa

egy kérdés én gördeszkázok de érdekel a bmx deszkám van bmx em nincs érdemes venni bmxet és abba hagyni a deszkát vagy nem ??

xd51

ennek a neve nem az x-up?

Mad.Mike

Ez diótörő lehet xD

Graffiti96

kormánypörkölt?
XD

Tomkaa

siman en is megtom a barspint is meg a földön is a barsint ha akarjátok küldök be videót!!

gerix

ez 1 barspin.én már tom ugy is hogy egyszere csinálok 2 180-at 1 irányba;)

Trane

sztem a fletes kp csináljátok, az a legkönnyebb.A bal láb a bal hátsó pegen , a jobb láb a pedálon. kicsit hátra dölsz és jobb v. bal kézzel megforgatod a kormányt.Am a leíráshoz h: bmxmen, amit leírtál az nem a 360 hanem a 180 kétszer . a 360 az amikor egyből 360 és nem kétszer 180