Barspin

A barspint elég egyszerű megcsinálni de nem árt ha van védőd.
Lassan menj készülj fel egy nagy bunnyra...
Azután hirtelen csinálj egy bunny-t de még mielőtt felhúznád a hátsó kereket erősen forgasd el a kormányt ez által a kormány 360-at fog fordulni. Sokat kell gyakorolni ezt a trükköt de ajánlatos manuálból kipörgetni először.

lolka2006. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

resik

úgy csinálom és már 10 cm megy :)

resik

akkor ne egyszerre csináljam? hanem 1.bunny és aztán a barspin?

mettyer

ugorj picit magasabbat kb háromnegyed keréknyit, de a lehető legmagasabbat és erősebben pörgesd.

resik

én 16 vok és 3 hónapja keztem de ha jó társaságba kerülsz akkor sztem bármit meglehet már elgé sok mindent tudok de a Bunny kp megteccet a sima már megy és én ugy csinálom hogy 1.felhuzom és ugy pörgetem hogy közbe huzom a hátsót de igy csak 3 cm re megy fel, ha felbunnyzok és aztán kezdem el akkor csak a fél barspin megy pedig 25 cm bunnynál már sztem mennie kéne erőssebet lökjek vagy mi lehet a baj?

KHEbikes

Bal hátsó lábaddal lépj a bal hhátsó peg-re a jobb lábaddal maradj a pedálon bal kezeddel fogd meg az ülést jobb rántsd fel kb 2cm-re az első kereket és jobb kézzel pörgesd meg a kormányt.(én így tanultam meg)

KHEbikes

bal lábaddal elírtam bocs.xd

riSKA

hello! sztetek hogy kezdjem el gyakorolni hogy ne essek egyből pofára?... nagyon erősen kell megpörgetni vagy mi a lényege?

Roberto97

án gyakorlok minden nap de nem megy már 2 hete nyomom és semmit nem tok

mettyer

siki lehet h te akkor kivétel vagy.aki akar az tud.csak gyakorolni kell. de én kimegyek streetre és vannak ezek a divatbmx-esek, ők azok akik csak ugy tekernek meg kérdezik:"h kell bunnyhopozni?????".énis 13 vagyok és énis tolok 180 fufanut abbubaccát barspint 360-t meg brakeless rock walkot meg még csomómindenmást.8 hónapja kezdtem és akartam új rükköket tudni szal gyakoroltam és előbb utób sikerült.(a 180-t fakieval pl 3 hónapig gyakoroltam, de most már biztosan beadom).ja és nema bringa teszi a rájdert. nekm ugyebár maligravity alapfelszerelés van (a váz a fékpofák a felnik másak) de mégis tolok jó trükköket. szal a tudás a lényeg meg a lelkesedés.

Roberto97

nekem haro van 11 éves vagy és én is én magam vettem,de nem tok semmi trükkökt tul nehéz a haro