Bunny hop Másképp

Aki eddig nem értette, annak elmagyarázom másképp.
Menj bármilyen sebességgel, de az elején azért lassabban. Az jó,ha nyereg jól lent van, guggolj be, kezek-lábak behajlítva.
Egy gyors mozdulattal kapd fel a kormányt, dőlj hátra, nyújtsd ki a kezed és a lábad. Kb. amikor 40 centire van a földtől a kerék(ilyenkor már majdnem állsz a bringán), IZOMBÓL hátrarúgsz a már lefelé néző lábaddal, előretolod a kormányt, és próbálj meg mindkét kerékre érkezni.

Ha már megy 1-2 centi, próbáld meg erősebben, rugalmasabban.
Én úgy szoktam, hogy fogok egy deszkát(15-20cm) és azon gyakorolok. Padkára már csak akkor vidd ha már nagyon jól megy, mert becsíped a gumit aztán puff.

Ha valami nem megy írj kommentet!

roberto942008. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Douvid

Nekem nem megy a hátsó kerék felemelése :( nem tudom mit rontottam el én így szoktam : hátradőlok utàna előre és közben a példát felhúzom úgy hogy a lábam vízszintesen legyék

SzupSzab

skater ha 10 perc alatt tanulod meg valószínüleg rosszul tanulod, szerintem inkább gyakorjolj egy hétig és jól csináld, mint 5 perc alatt beadni rosszul

marci1998bmx

Elmondom én hogyan tanítottam meg több embert is. A lábfejedet úgy döntöd be a pedálon hogy majdnem a földet nézi, erősen rányomod a lábad a pedálra és felfele húzod, kezdetben próbáld meg csak a hátsó kereket emelni és ha az megy akkor mindkettőt. Ha nem egy írj kommentet.

Bored

Sziasztok! Kezdő bmx-es vagyok, egy Mali Gravity-m van, és nem jön össze a bunny. Már rengeteg videot megnéztem, elolvastam mindent, de a hátsó kerék felkapása nem megy. Valaki tudna segíteni?

noLa

felkapod az elso kereket es utana a hatsot is

kekake1010

nekem már egy éve van bmx-em és még mindig nem tudok bunnyzni mert nem értem hogy kell, még akkor se ha megmutatják valaki tud segiteni?:(

-skater-

Sziasztok!
Én is egy kezdő BMX-es vok.Kb. tíz perc alatt megtanultam 5-10cm-eset bunny hopozni. Ez jónak számít? És még azt szeretném kérdezni h a BMX-em kormánya sokszor kilazul és nyeklik, most nagyon meg lett húzva , de nemtom h addig miért lazult ki olyan könnyen.Tudtok erre ötleteket mondani? Én amúgy úgy bunny hopozom h nem rúgok hátra hanem csak az első kerék felemelése után egyből előre viszem a sújpontomat és a lábammal húzom fel a hátulját.

markj

40kg-s BMX???xD

markj

na vegre valaki ir comm-ot

csenkxd

Èn mèg nem próbáltam viszont úgy láttam hogy a talpad függölegesen van ès a pedál tüskèi segitsègèvel ugrassz fel