Footplant

Először ismertetni szeretném a trükköt.
Leírás:
A trükk lényegében hasonlít a one foot-ra, de azzal a különbséggel, hogy itt a szokásos ugrasz aztán kiteszed az egyik lábad helyett az van, hogy a kitett láb valamilyen tárgyhoz ér.
Segítség:
A segítséget két ágra szeretném osztani.
Street:
Tegyük fel,hogy mész az utcán és meglátsz egy padot, vagy valamilyen magasabb (30-120 cm )padkát és beakarod mutatni a footplantet, akkor az a dolgod, hogy mellétekersz a padka, pad melle és amikor elérted bunny hoppozol egyet. Amikor a bunny hoppod elérte a legnagyobb magasságot, akkor tedd ki az egyik lábad (ez az a láb,amelyik az akadály mellett van) és érintsd meg az akadályt. De ne hidd,hogy ezzel már megvan a trükk. Itt jön még a láb visszatétele. Ez végül is csak ügyesség kérdése. A lényeg az,hogy próbáld magad ellökni az akadálytól, de ezzel együtt a lábad is helyezd vissza a pedálra. Ennyiből áll a footplant a streeten.
Park
Itt is ugyanaz a helyzet,csak itt nem bunny hoppozol,hanem neki hajtsz az ívnek,negyedcsőnek és ugrasz. Itt kicsit el kell fordítanod a bringát úgy 90 fokban,de ez még nem minden, hanem meg is döntöd és miután ez megvan,azután ted ki a lábad.A többi innentől teljesen ugyanaz.
Mondás
Ami először nem sikerül,azt újból meg kell próbálnod.

A videó a parkot mutatja be.

FreeMaster2007. júl.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Törölt tag

Törölt hozzászólás

lolka

az attól függ hogy hol csinálod! me oda álsz egy pad mellé rá álsz és enyi huu hát az téleg nem de ugy ahogy a csávó csinálja ahoz kell kis gyakorlás!

ibitxmb

nem nehez trukk streeten se

Gerz

Streeten kicsit nehéz, mert félek, hogy odaverem a hátulját a padhoz,(igy is havonta egyszer kijuasztom) mert errefelé csak magas padok vannak.