Házilag Peg

Szükséges szerszámok:
Heggesztő, Heggesztőszemüveg, Villás kulcs, cső, vasfűrész/fleksz, menetes szár+anyacsavar!

Először is válassz ki egy csövet és vágj le egy kívánt méretet én 12 cm-es darabokat használok! Vágj le egy 12 cm-es csődarabhoz egy 15 cm-es menetes szárat.
Én 4-et csinálok! Ha levágtál 4 db 12 cm-es csődarabot. Fogd meg az anyacsavart és ragd bele a cső mindkét végébe. (Vedd fel a heggesztőszemüveget). Hegesszed bele a csavart mind a két végébe. Aztán hajtsd bele a menetes szárat! És Ha a tengelyre nem tudod felrakni akkor furj a vázra egy lyukat és csavarozd fel! De ha feltudod rakni a tengelyre akkor nem kell a menetes szár!
Ehez videóm nincs!

Adam15282010. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

bananpro

ja és zsiga a hegesztésben annyi a veszélyes max hogy ha nem figyelsz akkor az ujjad megéghet de pár héz és gyógul :P

bananpro

sztem nem rosz ötlet vt feltenni ha vkinek éleggyakran tornek repednek a pegjei (pl.:én:P) és azért 3-4 hetente 2 ft a semmiért ugyhogy ink megéri venni egy baromi hosszu csovet és abbol mindig vágdosni de az is igaz hogy nem mindenkinek van a garázsban hegesztó készletje:Pmeg nem mindenkinek van a kisujában a hegesztés és azz igaz hogy ha vki nem ért a hegesztéshez akkor ink vegye boltban mer eléggé durva balesetekhez vezet het ha eltorik pl egy lépcson grind kozben XD de am én értek hozzá és csomo pénzt spórolok vele és am nem kell kifurni a kereket sem a biciklit

79szijas

jajj istenem má há most enyit fáradsz vele azt sokkal jobbat veszel 4 ezerér 4 darabot ez nagy ba.omság

jaky012

nem fogom kifúrni a bikeom !!!
és nem tom ki az a h...e aki kifúrja....

Zsiga

ez semmire se jó nem minden háztatásban van hegesztő hegyesztű szemüveg.szem egszerűb meg venni.Meg ez nem olyan biztonságos és nem veszélytelen!!!

nagy.david

ezzel pár ezret megspórolok.

Adam1528

Milyen?

Bmxforever

hm.....