Peg manual

A legalapabb gurulós trükkök közé tartozik a peg manual vagy peg wheelie, ami később sok trükkhöz szükséges lesz. Gurulj közepes sebességgel, lábaid rakd át a hátsó kilépőkre. Támaszkodj meg valamelyik talpaddal az egyik oldalon levő kilépőn, és közben rántsd fel a kormányt. Másik lábad eközben a levegőben legyen, ezzel irányítsd a tested, nehogy hátra vagy előre dőlj. Ha hátrafelé dőlnél, a lábadat nyomd előre, ha előre dőlnél, a lábadat nyomd hátra, közben a kormányt is tartani kell.

Több hétbe, hónapba telhet amíg rendesen menni fog. Ha már jól megy, akkor megtanulhatod másik lábbal is irányítani, vagy egy kézzel, esetleg két láb - egy kéz, stb.

Forrás: dstreet.hu

A cikk születésének ideje: 2005. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

vidafulop

EZ NEHÉZ

garai.peter

Én ennek a gyakorlása közben törtem el a bokámat:D 1 hónap kényszerpihenő után viszont újra próbálkoztam és mostmár nagyon jól megy.

gyorsantanul

ezt hívják úgy hogy, rocket manual

bmxx

ez jól néz ki,jól lehet mogyit törni

xdite

yah yah ben hill jol mondja én is igy kezdtem

BenHill

Nekem megy ebből úgy 4-5m.Én kezdésnek ajánlom azt, hogy mindkét lábaddal legyél a pegeken, és a hátsódal egyensúlyozz.Vagy menj gyorsan, és akkor nem kell szerezni tempót.

Tothicsa

a lábával csak egyensúlyoz és persze egy kis lednületet is kap tőlle, de úgy mint a sima manuálnál a térdeivel itt meg a lábával egyensúlyoz...

milka

sztem nem

enke2

most hajtja magát a jobb lábával v nem?

BetyarEreek

szerintem a lábaddal csak löknöd kell magad.