Peg manual

A legalapabb gurulós trükkök közé tartozik a peg manual vagy peg wheelie, ami később sok trükkhöz szükséges lesz. Gurulj közepes sebességgel, lábaid rakd át a hátsó kilépőkre. Támaszkodj meg valamelyik talpaddal az egyik oldalon levő kilépőn, és közben rántsd fel a kormányt. Másik lábad eközben a levegőben legyen, ezzel irányítsd a tested, nehogy hátra vagy előre dőlj. Ha hátrafelé dőlnél, a lábadat nyomd előre, ha előre dőlnél, a lábadat nyomd hátra, közben a kormányt is tartani kell.

Több hétbe, hónapba telhet amíg rendesen menni fog. Ha már jól megy, akkor megtanulhatod másik lábbal is irányítani, vagy egy kézzel, esetleg két láb - egy kéz, stb.

Forrás: dstreet.hu

A cikk születésének ideje: 2005. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Mischief

Teljesen mindegy hogy melyik lábad van a pegen. Én jobb lábas vagyok úgyhogy nekem a jobb van a rajta. Azzal kell amelyikkel jobban érzed.

Flatlander

Lenne egy olyan kérdésem hogy most akkor melyik lábnak kell a pegen lennie?Mert én úgy gyakorolom hogy a bal lábam van rajta!Lehet hogy ezért nem sikerül?Meert a videóban pont fordítva van!

Mischief

Amúgy ennél a trükknél nyújtva kell hogy legyenek a karok?

lolka

:)

w3

Sziasztok. Mielőtt olvastam volna a hozzászólásaitokat, én is így próbálkoztam a trükkel. Mivel jobb lábam van a pegen, én is mindig jobbra dőltem. Aztán a jobb térdemmel megtámasztottam az ülést. Így már kevésbé kellett tartanom a kormányt, és sokkal tovább tudtam gurulni. Szeretem ezt a trükköt, meg a manualt is :) Persze csak gyakorolni...

Törölt tag

Törölt hozzászólás

Törölt tag

Törölt hozzászólás

Törölt tag

Törölt hozzászólás