Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Először ismertetni szeretném a trükköt.
Leírás:
A trükk lényegében hasonlít a one foot-ra, de azzal a különbséggel, hogy itt a szokásos ugrasz aztán kiteszed az egyik lábad helyett az van, hogy a kitett láb valamilyen tárgyhoz ér.
Segítség:
A segítséget két ágra szeretném osztani.
Street:
Tegyük fel,hogy mész az utcán és meglátsz egy padot, vagy valamilyen magasabb (30-120 cm )padkát és beakarod mutatni a footplantet, akkor az a dolgod, hogy mellétekersz a padka, pad melle és amikor elérted bunny hoppozol egyet. Amikor a bunny hoppod elérte a legnagyobb magasságot, akkor tedd ki az egyik lábad (ez az a láb,amelyik az akadály mellett van) és érintsd meg az akadályt. De ne hidd,hogy ezzel már megvan a trükk. Itt jön még a láb visszatétele. Ez végül is csak ügyesség kérdése. A lényeg az,hogy próbáld magad ellökni az akadálytól, de ezzel együtt a lábad is helyezd vissza a pedálra. Ennyiből áll a footplant a streeten.
Park
Itt is ugyanaz a helyzet,csak itt nem bunny hoppozol,hanem neki hajtsz az ívnek,negyedcsőnek és ugrasz. Itt kicsit el kell fordítanod a bringát úgy 90 fokban,de ez még nem minden, hanem meg is döntöd és miután ez megvan,azután ted ki a lábad.A többi innentől teljesen ugyanaz.
Mondás
Ami először nem sikerül,azt újból meg kell próbálnod.

A videó a parkot mutatja be.